ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

8/9/2017: Θα ενημερωθείτε από τη νέα δασκάλα της τάξης.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

8/9/2017

Από σήμερα νέα δασκάλα του τμήματος, του Στ΄3 πλέον, αναλαμβάνει η κ. Βέρα Φαραζούμη.

Η παλιά δασκάλα εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά και ευχαριστεί για την ως τώρα συνεργασία.

Τη Δευτέρα θα παραδοθεί στην κ. Βέρα το ταμείο της τάξης (50 ευρώ και 2 λεπτά).

Σημειώστε επίσης ότι ο Αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα, 11/9, ώρα 9 το πρωί ενώ στις 7 το απόγευμα οι γονείς θα ενημερωθούν από το νέο διευθυντή του σχολείου, κ. Ηλία Τρώντσιο.

Από Τρίτη κανονικά σχολείο! Με τσάντες που θα γεμίσουν από τα νέα βιβλία. Και στην ίδια αίθουσα την περσινή!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ενημερώνονται γονείς και μαθητές ότι λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:


Προς
τον Διευθυντή
του Δημοτικού Σχολείου

Στις 10 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 11ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 11ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ ΑΘΗΝΑΣ

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 27 Μαΐου από τις 9.00 έως τις 15.00 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 9.30. έως τις 14.00 στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη)

Παρακαλούμε ενημερώστε τους γονείς των μαθητών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται στην επιστολή, η βράβευση των μαθητών της Νέας Σμύρνης θα γίνει το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, ώρα 11 - 13.

Από το δικό μας τμήμα θα βραβευτεί ο μαθητής Γιώργος Τζιαλλήλας, τον οποίο και συγχαίρουμε όλοι μας για την επίδοσή του.   Συγχαρητήρια και στους γονείς του, τους οποίους και παρακαλούμε να φροντίσουν για την παραλαβή του βραβείου, μεταβαίνοντας στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη) το Σάββατο, 27/5/2017 και ώρα 10.30 (η βράβευση θα γίνει από 11 έως 13.00).

Σημειώνουμε τέλος ότι βραβεία συμμετοχής έχουν ήδη απονεμηθεί σε όλους τους μαθητές που δέχτηκαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, τους οποίους επίσης συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου