ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

8/9/2017: Θα ενημερωθείτε από τη νέα δασκάλα της τάξης.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

8/9/2017

Από σήμερα νέα δασκάλα του τμήματος, του Στ΄3 πλέον, αναλαμβάνει η κ. Βέρα Φαραζούμη.

Η παλιά δασκάλα εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά και ευχαριστεί για την ως τώρα συνεργασία.

Τη Δευτέρα θα παραδοθεί στην κ. Βέρα το ταμείο της τάξης (50 ευρώ και 2 λεπτά).

Σημειώστε επίσης ότι ο Αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα, 11/9, ώρα 9 το πρωί ενώ στις 7 το απόγευμα οι γονείς θα ενημερωθούν από το νέο διευθυντή του σχολείου, κ. Ηλία Τρώντσιο.

Από Τρίτη κανονικά σχολείο! Με τσάντες που θα γεμίσουν από τα νέα βιβλία. Και στην ίδια αίθουσα την περσινή!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ


Η Πέμπτη τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε σήμερα διδακτική επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου και παρακολούθησε στο Ψηφιακό Πλανητάριο  το πρόγραμμα "Τα μονοπάτια των άστρων":

http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=51


Στην επίσκεψη έλαβαν μέρος 22 από τους 23 μαθητές του τμήματός μας. Με σύμφωνη γνώμη του Σχολικού Συμβουλίου (ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Σύλλογος Διδασκόντων) εισπράξαμε αντίτιμο για τα έξοδα της επίσκεψης από τους 21 μαθητές ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από το ταμείο του Συλλόγου Γονέων.  Έτσι τα χρήματα που συγκεντρώσαμε ήταν:

ΕΣΟΔΑ:  21 Χ 7 = 147 ευρώ

Κόστος παρακολούθησης του προγράμματος στο Πλανητάριο: 3 ευρώ ανά μαθητή
Δωρεάν εισιτήρια: 2

20 Χ 3 = 60 ευρώ

Για το πούλμαν δώσαμε 3 ευρώ ανά μαθητή, δηλαδή 22  Χ  3 = 66 ευρώ, αλλά μένει να μας δώσει απόδειξη το τουριστικό γραφείο με υπολογισμό και του νόμιμου ΦΠΑ για να δούμε αν έφτασε το ποσό αυτό ή αν έχουμε ρέστα. Εμείς πάντως μέχρι στιγμής ξοδέψαμε:

ΕΞΟΔΑ:    60 + 66 = 126 ευρώ


ΥΠΟΛΟΙΠΟ:  147 -  126 = 21 ευρώ

Αυτά τα χρήματα, αφού τακτοποιήσουμε  το τελικό κόστος του πούλμαν, τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων αλλά και τα δωρεάν εισιτήρια που μας πρόσφερε το Πλανητάριο,  θα μείνουν στο ταμείο μας και θα υπολογιστούν στα έξοδα των επόμενων διδακτικών επισκέψεων.  Θα ενημερώσουμε με επόμενη ανακοίνωση για το ακριβές ποσό που θα μας περισσέψει και το ίδιο θα κάνουμε για όλες τις επόμενες επισκέψεις μας ώστε οι γονείς να γνωρίζουν ακριβώς πόσα χρήματα εισπράχτηκαν, πόσα και πού ξοδεύτηκαν και τι περίσσεψε. Αν και στο τέλος της χρονιάς υπάρχει υπόλοιπο, θα παραδοθεί στο Προεδρείο των μαθητών για να το ξοδέψουν με τη σύμφωνη γνώμη και των γονέων τους όπου νομίζουν καλύτερα.

___________________________

Πέμπτη, 20/10/2016: Το τελικό κόστος για το πούλμαν δεν άλλαξε και από το Σύλλογο Γονέων αφού έχουμε υπόλοιπο από την επίσκεψη δε θα ζητήσουμε προς το παρόν χρήματα. Τέλος τα χρήματα του ενός δωρεάν εισιτηρίου στο Πλανητάριο (3 ευρώ) θα επιστραφούν στο μαθητή που τα είχε καταβάλει.

Επομένως το τελικό υπόλοιπο στο ταμείο μας είναι 21 - 3 = 18 ευρώ. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου