ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

8/9/2017: Θα ενημερωθείτε από τη νέα δασκάλα της τάξης.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

8/9/2017

Από σήμερα νέα δασκάλα του τμήματος, του Στ΄3 πλέον, αναλαμβάνει η κ. Βέρα Φαραζούμη.

Η παλιά δασκάλα εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά και ευχαριστεί για την ως τώρα συνεργασία.

Τη Δευτέρα θα παραδοθεί στην κ. Βέρα το ταμείο της τάξης (50 ευρώ και 2 λεπτά).

Σημειώστε επίσης ότι ο Αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα, 11/9, ώρα 9 το πρωί ενώ στις 7 το απόγευμα οι γονείς θα ενημερωθούν από το νέο διευθυντή του σχολείου, κ. Ηλία Τρώντσιο.

Από Τρίτη κανονικά σχολείο! Με τσάντες που θα γεμίσουν από τα νέα βιβλία. Και στην ίδια αίθουσα την περσινή!

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Κατ' εξαίρεση σήμερα δημοσιεύουμε ποιες υποχρεώσεις έχουν οι μαθητές για το σπίτι. Καθώς είναι μεγάλα παιδιά πια, οφείλουν να σημειώνουν οι ίδιοι τι και τι τους ανατέθηκε. Δείτε αναλυτική ανακοίνωση στο φόρουμ:

http://mikrateratakia.forumotion.com/t236-topic#1329

Επίσης σημειώνουμε ότι οι συναντήσεις με τους γονείς για όσο διαρκεί το παρόν πρόγραμμα μαθημάτων θα γίνονται κάθε Τρίτη και ώρα 13.20 στην αίθουσα της τάξης μας.

Κατ' εξαίρεση και μόνο για όσους γονείς εργάζονται και αδυνατούν να έρθουν την Τρίτη, μπορούν σε συνεννόηση με τη δασκάλα να κλείνονται συναντήσεις για την Παρασκευή, ώρα 15.00. Κι αφού οπωσδήποτε υπάρξει επικοινωνία με τη δασκάλα, με σημείωμα ή τηλεφωνικά (τηλέφωνο σχολείου 210 9323311).  Ο λόγος είναι πως τη μέρα αυτή η δασκάλα εργάζεται και στο Ολοήμερο και μπορεί να έχει γίνει κάποια αλλαγή προγράμματος και να μην μπορεί κάποια από τις Παρασκευές στις 15.00 να δει γονείς αλλά λίγο νωρίτερα.

Αντίθετα για την ημέρα Τρίτη και όσο διαρκεί το παρόν πρόγραμμα δε χρειάζεται να επικοινωνήσετε από πριν, έρχεστε κατευθείαν στην αίθουσα στις 13.20, δηλαδή μόλις τελειώσουν τα μαθήματα και αποχωρήσουν οι μαθητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου